Het grote voorsteltopic!

#1 10-04-2015 17:10

Gebruiker is offlineAssassin
Queen
Gebruiker - Assassin
Posts: 208

Het grote voorsteltopic!

Dit topic is er zodat iedereen zich voor kan stellen. Met of zonder foto en een beetje informatie over jezelf die je graag wilt delen.

Het is niet de bedoeling om op elkaar te reageren, daarvoor kan je elkaar een berichtje sturen. Zo houden we het topic netjes en overzichtelijk.


Madness takes its toll

#2 27-04-2015 19:51

Gebruiker is offlineAssassin
Queen
Gebruiker - Assassin
Posts: 208

Re: Het grote voorsteltopic!

2mfdsaw.jpg
Ik begin wel!
Mijn naam is Nikki en ik ben Admin op RPG Realm. Voor vragen mag je altijd bij me komen!
Ik ben momenteel 22 jaar en woon in Purmerend. Ik doe een studie ICT-beheer en samen met mijn vriend, Mitchell hebben we de site opgezet, aangezien hij Informatica doet. ;3 Ik loop momenteel stage. Doordat ik toch de hele tijd achter de computer zit, heb ik altijd tijd om even online te komen. Op mijn telefoon zal je me echter niet te vaak online zien, want daarmee heb ik altijd ruzie, haha.
Ik heb een broer die uit huis is en een zusje die momenteel stage loopt in Spanje, waar wij ook heen op vakantie gaan! Ik hou van warme landen en lekker eten. Ik ben een echte RPG fan, MSV doe ik echter niet, daar weet ik eigenlijk niks vanaf, haha. Ik ben een heel eerlijk persoon, wat soms moeilijk te verbloemen is. Ik hou van schrijven en series kijken, die kijk ik liever dan films (al hou ik ook wel van sommige films, hoor). Ook hou ik van sporten, als ik tijd en energie heb ga ik graag hardlopen of wat anders leuks doen.
Zoals je ziet, ben ik niet erg fotogeniek en zie ik er ook niet volwassen uit. Ik trek graag gekke bekken op foto's. Ook maak ik graag topics aan over van alles en nog wat, omdat ik iedereen graag overal bij betrek.

Laatst bewerkt door Assassin (30-04-2015 12:18)


Madness takes its toll

#3 28-04-2015 22:26

Gebruiker is offlineGogh
Lid
Gebruiker - Gogh
Posts: 1

Re: Het grote voorsteltopic!

Goedendag! Mijn naam is Evi, ik ben vijftien jaar en ik woon in het mooie Groningen. Op dit moment doe ik voor de tweede keer klas vier van de havo, omdat ik vorig jaar wegens omstandigheden het jaar niet heb kunnen afmaken. Op dit moment gaat het, in ieder geval vergeleken met vorig jaar, erg goed en er is een grote kans dat ik volgend jaar gewoon naar de examenklas kan! Ik werk sinds 14 maart bij de Intertoys bij mij in de wijk, en dat vind ik een heerlijke baan - ondanks dat mijn inpakvaardigheden niet bepaald iets zijn waar ik trots op kan zijn, maar dat terzijde.

Onder mijn hobby's vallen dingen als lezen, schrijven, films en series kijken en zo nu en dan fotograferen. Een sport doe ik niet, naast dagelijks minimaal een uur fietsen, van en naar school. Mijn interesses zijn erg divers; het liefst zou ik iedere Latijnse benaming van bloemen kennen, maar ik vind het ook reuze interessant waarom en hoe een seriemoordenaar zijn moorden heeft kunnen plegen. Daarnaast ben ik ook een rasechte "hipster" (al heb ik een bloedhekel aan die benaming) met mijn platenspeler, oude typemachine, Perzische tapijten, plantjes en voorliefde voor vintage kleding.

Ook mijn muzieksmaak is erg divers. Je kan me gelukkig maken met rustige, klassieke (film)muziek, maar een 'beetje' rock kan ook absoluut geen kwaad. Toch is mijn all time favorite absoluut Alt-j. Om heel eerlijk te zijn heb ik geen flauw idee onder welk genre hun muziek valt, maar oooh ik kan weken non-stop naar hun muziek luisteren zonder er zat van te worden.

Mijn favoriete series, films en boeken? Geen idee. Op dit moment kijk ik op ieder vrij moment naar Supernatural, maar een paar weken geleden was dat nog Doctor Who. Qua films vind ik filmhuisfilms of documentaires meestal het mooist, de wat langzamere soort met mooie muziek, mooie beelden en interessante mensen. Als iemand me vraagt wat mijn favoriete boek is, moet ik (helaas?) altijd antwoorden met "Geen idee", want stiekem vind ik altijd het laatste boek dat ik heb gelezen het mooist. Zo las ik ooit The Fault in Our Stars en was dat mijn favoriet, maar een week later had ik Kaj van Ronald Westerbeek gelezen, waarna ik helemaal zeker wist dat dat mijn favoriet was, al had ik van meer dan de helft van het verhaal niets begrepen.

Een levensmotto heb ik niet echt. Ik heb echter wel een favoriete quote uit het boek "Into the wild":
So many people live within unhappy circumstances and yet will not take the initiative to change their situation because they are conditioned to a life of security, conformity, and conservation, all of which may appear to give one peace of mind, but in reality nothing is more damaging to the adventurous spirit within a man than a secure future. The very basic core of a man's living spirit is his passion for adventure. The joy of life comes from our encounters with new experiences, and hence there is no greater joy than to have an endlessly changing horizon, for each day to have a new and different sun.
Het plan is om op die manier te leven, om iedere dag een nieuwe zon te zien en zo hopelijk door de dagelijkse sleur te breken.

Mijn toekomst zal hopelijk bestaan uit heel veel reizen (waar ik binnenkort mee zal beginnen wanneer ik op excursie ga naar Parijs en vervolgens in de zomervakantie drie weken naar Zuid-Afrika ga) en heel veel nieuwe mensen leren kennen. Ja, dat is het plan. De rest moet ik nog zien.

From the tips of your fingernails, to the heels of your feet, you are made of star stuff, cosmic lattes, you matter

#4 29-04-2015 22:17

Gebruiker is offlineCulper
Lid
Gebruiker - Culper
Posts: 3

Re: Het grote voorsteltopic!

Hi,
Ik ben Xanthe, 16 jaar nog voorlopig en ik woon in Belgisch-Limburg in een dorp genaamd Tessenderlo. Op school volg ik Economie-moderne talen en ik ben aan mijn (hopelijk) voorlaatste jaar bezig in de middelbare graad.
ME


Ik hou heel erg van lezen en schrijven (en RPG'en ook natuurlijk), maar het liefst van al kijk ik series. En om eerlijk te zijn kijk ik er veel te veel (11 op het moment), maar ik ben gewoon een addict dus dat is wel een probleem. Op dit moment hou ik me vooral bezig met de serie Turn. Dit is ook één van de redenen dat verfoeilijk veel fandoms heb. Dus als je op zoek bent naar series: contact me wink

Wat nog? Mijn hobby's zijn badminton, piano en van tijd tot tijd ga ik ook nog eens naar de Chiro. Ik hou ook ontzettend van reizen en de volgende op mijn planning is Champagne (de streek, niet dat daar geen drank tot behoort).  Voor de rest ben ik niet zo interessant. Oh en aan degenen die via Q hier terecht zijn gekomen, ik heet daar op het moment Esca.

Greetings
Xanthe/Culper

Laatst bewerkt door Culper (01-05-2015 15:43)


You don't miss what you never had × Jamie Bell

#5 30-04-2015 11:10

Gebruiker is offlineTamara
Lid
Gebruiker - Tamara
Posts: 1

Re: Het grote voorsteltopic!

v4zf4w.jpg
Omdat het me wel leuk lijkt, doe ik het ook, hehe. Ik ben dus Tamara, 14 jaar oud en geboren op 01-01-01. Zoals je op de foto te zien ben ik super mooi en leuk, not. Mijn vader komt uit Egypte wat me natuurlijke krullen geeft die ik iedere dag doodstijl. Ik heb een bril/lenzen en mijn kleding is buitegewoon niet interessant.

Mensen omschrijven mij meestal als pervy, raar, irritant (docenten dan) en vrolijk. Als ik later groot ben, hehe, wil ik graag psychiater or advocaat worden, maar soms betwijfel ik of ik de hersens ervoor heb. Muzikaal is het mijn droom om basgitaar te leren, ik speel wel al akoestische gitaar, dus het gitaar deel klopt al. Naast muziek hou ik ook veel van theater en dans. Ik zou alleen willen dat ik er ook echt goed in zou zijn.

Ik RPG al een tijdje niet meer, maar ik hoop dat door dit forum en de leuke RPG's dat weer een beetje in actie komt, aangezien ik het altijd wle heel leuk vind. :3

Mocht je het niet doorhebben, ik ben ook enorm grappig, ha-ha. Meer weet ik niet echt te vertellen over mezelf, naast dat je -je vrij moet voelen om met me te komen praten. ;p

Pretty Fabulous

#6 30-04-2015 11:29

Gebruiker is offlineLagertha
Lid
Gebruiker - Lagertha
Posts: 45

Re: Het grote voorsteltopic!

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10428020_758193680942382_7419531908079012741_n.jpg?oh=72ddef56ad633b2506c3ffefd5e1da4b&oe=55E5889E&__gda__=1439959284_d172c96f1485f54d9618d48d52597118
Hallo!
Mijn naam is Jolanda en ik ben Mod op dit Forum, dus uiteraard kunnen jullie met vragen bij mij terecht.
Ik ben 22 Jaar. Ik ben in Purmerend Geboren en getogen maar helaas woon ik daar niet meer. Ik woon momenteel in Uitgeest. Ik heb twee oudere zussen die al opzichzelf wonen en een tweelingbroer. Ik heb Niet veel vrienden, maar ik kan ze wel allemaal goede vrienden noemen. Waar ik 2 van al sinds ik een half jaar oud ben ken. Ik voorspel dat we ook altijd vrienden zullen blijven. Tevens heb ik een hele lieve vriend, die mij door dik en dun steunt, waar ik heel veel aan heb.
Ik doe momenteel de studie Docent Maatschappijleer, en loop ook stage op een middelbare school. Helaas heb ik vorige week gehoord dat ik dit niet ga halen. Maar ik weet wel 100% zeker dat ik docent wil worden. Dus ga het gewoon met een ander vak proberen. Economie ofzo, wat beter aansluit op mijn vorige opleiding.
Ik ben wel heel druk met school. Ik heb helaas een HBO opleiding gekozen dat heel tijdrovend is. Daarom zal ik veel op mijn mobiel online zijn.
Jullie zullen mij voornamelijk tegen komen bij de RPG's, vooral omdat ik MSV nog nooit gedaan heb, en het schrijven in de hij/zij vorm mij niet heel erg goed ligt.

Voor vragen kunnen jullie me altijd een berichtje sturen.

groetjes Jolanda.

Laatst bewerkt door Assassin (30-04-2015 12:18)


I would never insult You, Youre too great a warrior...But Perhaps not so great a Man

#7 30-04-2015 17:48

Gebruiker is offlineTheFlash
Lid
Gebruiker - TheFlash
Posts: 15

Re: Het grote voorsteltopic!

http://i57.tinypic.com/rjjlvt.jpg

Tja, wat moet ik vertellen :')
Ik ben Kelly of Kyle, net hoe je me wilt noemen. Ik ben achttien jaar, 22-09-1996 en woon te Purmerend (na tien keer verkeerd getypt te hebben). Ik zit op dit moment op het Regio College in Zaandam op de ICT-afdeling, maar omdat ik ga stoppen met de opleiding hoef ik alleen nog de algemene vakken te volgen (Nederlands, Engels, Rekenen en L&B). Dit is mijn tweede MBO opleiding die mij niet in de smaak valt, dus ik ben het allemaal een beetje aan het opgeven op dit moment. Ik heb nu wel een nieuwe opleiding gevonden waar ik in Augustus aan begin, het is een Koksopleiding, niveau 2.
Ik game graag en zit ook vaak zo'n +20 uur per week te gamen. Zo speel ik games op de computer en PS3. Ook zit ik nog veel op skype om contact te houden met mijn vriend wanneer we elkaar niet zien. Een goed alternatief is het wel te noemen (:
RPG is echt wel iets wat ik heel graag doe, naast het schrijven van verhalen. Ik vind het fijn hoe je je gedachten helemaal in je rol kunt steken en dan even niet jezelf hoeft te zijn. Ik kan me ook even niet bedenken wat ik anders zou moeten doen naast RPG's.

Ik denk dat ik heel wat dingen vergeten ben, maar goed ;')
Als je nog vragen aan mij hebt kun je deze zeker stellen!

Laatst bewerkt door TheFlash (11-08-2015 17:17)


• Live the life you want to live •

#8 30-04-2015 18:00

Gebruiker is offlineKorra
Lid
Gebruiker - Korra
Posts: 3

Re: Het grote voorsteltopic!

Ik heb misschien wel de kleinste voorstel tekstje hier, maar goed.

Ik ben Kim, op het moment ben ik 23 jaar oud. Ik kom uit een klein plaatje in Gelderland. Ik volg de opleiding ICT niveau 3, ik ben hierin 2de jaar student.  Ik hoop ooit systeembeheerder te worden op een school.

Op quizlet ben ik eigenlijk niet te vinden in de rpg. Buiten quizlet ben ik wel op wat rpg forum's te vinden.

Heb je vragen, stel die gerust! smile

#9 30-04-2015 22:17

Gebruiker is offlineInterstellar
Lid
Gebruiker - Interstellar
Posts: 6

Re: Het grote voorsteltopic!

25hehrs.jpg
Hey iedereen!

Mijn naam is Megan, maar ik reageer ook op Meg of iets dergelijks. Ik ben op dit moment 16 jaar oud, maar deze zaterdag (2 mei) word ik een jaartje ouder. Ik ben geboren in Rotterdam en woon daar nog steeds, alhoewel ik over een paar maandjes wel verhuis, gelukkig wel dicht in de buurt.
Ik doe een MBO opleiding, Management Assistent (niveau 4) en hiervoor loop ik op het moment stage in Amsterdam. Hierdoor kan ik overdag niet zo veel online zijn. En als je me wel hier ziet, heb ik lunchpauze of mijn stagebegeleidster kijkt even de andere kant op.

Vroeger deed ik veel aan theater en dans en deed ik daar buiten mijn HAVO een speciale opleiding voor, maar rond mijn 13e ben ik hiermee gestopt omdat ik het niet meer leuk en leerzaam genoeg vond. Ik ben wel met dans en zang doorgegaan, maar op een laag pitje. Omdat ik al ongeveer anderhalf jaar op krukken loop en ik mijn rechterbeen nauwelijks kan gebruiken ben ik helaas gestopt met dansen, maar af en toe doe ik nog wel eens voor de grap mee met de groep.
Ook vind ik het leuk om series en films te kijken. Ik kijk onwijs veel series, maar op dit moment is mijn favoriet Agents of S.H.I.E.L.D, maar ik ben ook die-hard Game of Thrones fan. Ik lees ook weleens boeken, maar minder nu ik het zo druk heb. Ook vind ik zingen nog steeds leuk om te doen.
En natuurlijk RPG'en, wat ik al sinds 2013 doe! Ook doe ik heel soms mee aan MSV's.

Als je een keertje met me wilt praten, vragen hebt of bijvoorbeeld wilt ORPG'en, stuur me maar een berichtje!

Do not go gentle into that good night. Rage, rage against the dying of the light.

#10 10-06-2015 20:35

Gebruiker is offlineHecuba
Lid
Gebruiker - Hecuba
Posts: 5

Re: Het grote voorsteltopic!

Hi c:
Mijn naam is Britt, ik ben zestien jaar oud. Ik heb geen leuke bijnaam want mijn naam is al zo kort en hij zuigt. Ik ben jarig op 21 September en ik kom uit de buurt van Rotterdam. Ik ben bijna klaar met mijn vijfde jaar van het gymnasium en ben dus overdag weinig online; dan zit ik op school.

10334400_652615901480512_6264079316565679781_n.jpg?oh=68244878f4d7a1fe8e2dd401d253a5b7&oe=55EC4A72

Ik ben zo oninteressant, dat ik niet zo goed weet wat ik moet vertellen. Dus, ehm.
Ik werk bij de intertoys, hoe cool is dat (not), maar ik krijg wel goedkoop speelgoed en games en that's a thing. Ik zing en schrijf veel en als ik daar niet mee bezig ben en ook mijn tijd niet aan het verspillen ben aan internet of mijn vriendje ben ik aan het lezen.
Ik kijk op het moment Orphan Black, en PLL omdat ik nu gewoon wil weten hoe die kutserie afloopt, pardon my french. MSVen kan ik niet, maar RPGen wel c:.


Ohja, ik ben een enorme Disney fan.

Spinning around, I'm weightless.

#11 10-06-2015 20:53

Gebruiker is offlineFictionalworld
Lid
Posts: 3

Re: Het grote voorsteltopic!

Ik ben Vera, 13 jaar oud en bijna 14. Ik woon in Dordrecht en houd van tekenen, lezen, acteren en schrijven en natuurlijk op Quizlet zitten! Daarnaast ben ik
http://i62.tinypic.com/2ymceb5.jpg

een geboren filosoof, ik zit soms in mijn eigen gedachtes vast en kan soms over dingen helemaal doordraaien. En het irritante probleem aan mezelf is dat ik alles wil begrijpen en ik nieuwschierig ben. Ik ben fan van vosjes en de hongerspelen, (waar ook mijn verhalen uit bestaan) Ik zit op atletiek,
Ik zit in een havo/vwo eerste klas en als jullie je afvragen wat ik ga doen, zou ik het echt niet weten. Het enige idee wat ik zo heb en niet helemaal zeker weet is 'schrijver' (en dan mijn eigen tekeningtjes in mijn boek stoppen) Maar ik wil later graag ook acteren en dan weet ik het allemaal niet meer.....
En dat ben ik zo een beetje...

Laatst bewerkt door Fictionalworld (10-06-2015 20:54)


Hungery Fox, quizlet Hungerfox. A world in my story is fictional, quizlet Fictionalworld.

#12 29-06-2015 21:14

Gebruiker is offlineSnivellus
Lid
Posts: 1

Re: Het grote voorsteltopic!

bdmsdv.jpg
Dag iedereen!

Ik ben Leah, veertien jaartjes oud en ik woon helemaal in het zuiden van Vlaanderen. Waar precies zet ik nu niet graag direct op het internet, maar ik ben dus een Belgje. (: Ik zit nu in 4ASO (richting wetenschappen) en daar kap ik volgend jaar mee. :Y)
However, ik schrijf al verhalen van toen ik zeven jaar oud was en het is een soort drug voor me (man, alsof je dat nog geen "duust" keer gehoord hebt. :Y)). RPG'en, fanfiction, OP, het is allemaal goed voor me, zo lang het maar schrijven is. Tegen gedichten zeg ik ook geen neen, maar ik ben niet zo'n dichttalent.

Ik ben een persoon die zich heel veel aantrekt van wat andere mensen van haar denken, dus ik kan wel al eens als een slijmbal overkomen, al is dat absoluut nooit te bedoeling! Als ik ergens op reageer, kan ik ook nogal scherp en soms gewoon bot uit de hoek komen. Dat komt meestal omdat ik me niet goed voel, dus vat het niet te persoonlijk op, zelfs al zeg ik dat je het persoonlijk mag opvatten, want dat zeg ik nu eenmaal als ik kwaad ben. ^^ Meestal lukt het me wel me in te houden, haha.

Ja, ik heb een leven, trouwens. Buiten school en surfen doe ik piano, AMC (algemene muziek cultuur), koor, toneel en repertoirestudie. Nu kan ik wel niet echt zingen, maar ik moet als ik piano wil doen, haha. Ik houd ook van lezen - dat doe ik vaak in mijn vrije tijd, van schrijven - zoals ik al zei en van films en series kijken. Ik ben een reuzenfan van Harry Potter, LOTR, The Hobbit, Game of Thrones etc. Ik houd ook van Young Adult, maar daar ben ik geen die-hard in, al kan ik er ook echt van genieten.

Als je nog vragen hebt, wees niet bang. Ik mag misschien soms eens blaffen, maar blaffende honden bijten niet.

Laatst bewerkt door Snivellus (15-07-2015 11:57)


Winter is coming.

#13 29-06-2015 21:59

Gebruiker is offlineAtiras
Lid
Posts: 9

Re: Het grote voorsteltopic!

Wordt aangepast

Laatst bewerkt door Atiras (25-07-2016 16:54)