Klachten van de users

#16 10-04-2015 12:46

Gebruiker is offlineAssassin
Queen
Gebruiker - Assassin
Posts: 208

Klachten van de users

Is er iets dat niet werkt of anders moet, post het hier! Dan kunnen wij er gelijk werk van maken.

Laatst bewerkt door Mitchell (05-07-2017 22:54)



Madness takes its toll

#17 12-04-2015 00:05

Gebruiker is offlineMitchell
King
Gebruiker - Mitchell
Uit: Nederland
Posts: 63

Re: Klachten van de users

Dat klopt inderdaad Air. Ik heb een klein foutje gemaakt in de database, maar goed, zodra je post is dat weg (zoals je al gemerkt hebt). big_smile

Administrator - RPG Realm

#18 30-04-2015 20:45

Gebruiker is offlineDelahaye
Lid
Gebruiker - Delahaye
Posts: 15

Re: Klachten van de users

Ik weet niet of dit aan mijn laptop of aan de site ligt, maar als ik inlog, moet ik soms opnieuw inloggen. Ik log dan iig in, maar dan ben ik alsnog als gastuser.

#19 30-04-2015 20:47

Gebruiker is offlineMitchell
King
Gebruiker - Mitchell
Uit: Nederland
Posts: 63

Re: Klachten van de users

Delahaye schreef:
Ik weet niet of dit aan mijn laptop of aan de site ligt, maar als ik inlog, moet ik soms opnieuw inloggen. Ik log dan iig in, maar dan ben ik alsnog als gastuser.

Hmmm, apart. Stond het vinkje "Log me automatisch in bij ieder bezoek." aan toen je je aanmelde?

Administrator - RPG Realm

#20 30-04-2015 20:54

Gebruiker is offlineDelahaye
Lid
Gebruiker - Delahaye
Posts: 15

Re: Klachten van de users

Mitchell schreef:
Delahaye schreef:
Ik weet niet of dit aan mijn laptop of aan de site ligt, maar als ik inlog, moet ik soms opnieuw inloggen. Ik log dan iig in, maar dan ben ik alsnog als gastuser.

Hmmm, apart. Stond het vinkje "Log me automatisch in bij ieder bezoek." aan toen je je aanmelde?


Jep, deze had ik wel gewoon aangevinkt staan.

#21 30-04-2015 21:24

Gebruiker is offlineMitchell
King
Gebruiker - Mitchell
Uit: Nederland
Posts: 63

Re: Klachten van de users

Delahaye schreef:
Mitchell schreef:

Hmmm, apart. Stond het vinkje "Log me automatisch in bij ieder bezoek." aan toen je je aanmelde?


Jep, deze had ik wel gewoon aangevinkt staan.

Hmmm, apart... Welke browser en welk besturingssysteem gebruik je? Zal er eens na gaan kijken.

Administrator - RPG Realm

#22 30-04-2015 21:43

Gebruiker is offlineDelahaye
Lid
Gebruiker - Delahaye
Posts: 15

Re: Klachten van de users

Ik gebruik Chrome en Windows 7 Professional

#23 01-05-2015 16:35

Gebruiker is offlineCulper
Lid
Gebruiker - Culper
Posts: 3

Re: Klachten van de users

Als je in de gebruikerslijst gaat zoeken staat er een schrijffout. Er staat 'vollegorde' in plaats van 'volgorde'. Misschien eventjes aanpassen?
EDIT: en 'laatste online' -> 'laatst online?'

Laatst bewerkt door Culper (01-05-2015 16:39)


You don't miss what you never had × Jamie Bell

#24 10-05-2015 11:34

Gebruiker is offlineSaffier Bloesem
Lid
Gebruiker - Saffier Bloesem
Posts: 8

Re: Klachten van de users

- Bij het registreren verscheen er een foutmelding (sorry de tekst/printscreen heb ik niet meer). Ik gebruik Firefox.
Mijn account bleek wel geregistreerd, maar ik kreeg door de foutmelding geen eerste mailbericht.

- Via ww vergeten heb ik een ww verkregen.
Hierbij staat iets als: het wachtwoord is verzonden. Dat kan tot verwarring leiden. Het ww wordt namelijk pas verzonden wanneer je je mailadres opgeeft en op de knop 'Verzenden' klikt.

Laatst bewerkt door Saffier Bloesem (10-05-2015 11:37)

#25 10-05-2015 16:54

Gebruiker is offlineMitchell
King
Gebruiker - Mitchell
Uit: Nederland
Posts: 63

Re: Klachten van de users

Beste Saffier Bloesem,

Ik heb het probleem voor je opgelost en de tekst aangepast zodat het duidelijker is.

Administrator - RPG Realm

#26 14-05-2015 14:06

Gebruiker is offlineSaffier Bloesem
Lid
Gebruiker - Saffier Bloesem
Posts: 8

Re: Klachten van de users

Bedankt voor je snelle reactie. smile

Dan kan een volgend lid zich hopelijk makkelijker aanmelden.

#27 15-08-2015 14:57

Gebruiker is offlineSaffier Bloesem
Lid
Gebruiker - Saffier Bloesem
Posts: 8

Re: Klachten van de users

Sorry voor de dubbele post.

Wanneer ik even naar een andere site in een volgende tab blader of ik ben even drinken pakken uit de keuken, dan ben ik alweer uitgelogd.
Ik heb net voor de derde keer ingelogd en vroeg mij af of het mogelijk is om iets minder snel uitgelogd te worden?

Daarbij probeerde ik te reageren op het Algemene ORPG maatje topic. De eerste keer dat ik een reactie typte, bleek ik dus al uitgelogd te zijn en was ik mijn tekst kwijt. Via Bladeren naar vorige helaas niet terug te halen.
Opnieuw ingelogd en opnieuw getypt. Nu kreeg ik bij het plaatsen van mijn reactie de volgende melding:

An error was encountered
Error: The post table and topic table seem to be out of sync!.

Toen ik terugkeerde bij de topic, leek mijn reactie ondanks de foutmelding toch geplaatst te zijn.

Aanvulling: ik zie dat er bij het zoek Algemene ORPG maatje topic nu een tweede pagina bij is gekomen die deze error-melding nog toont.

Laatst bewerkt door Saffier Bloesem (15-08-2015 15:14)

#28 22-10-2015 15:44

Gebruiker is offlineMitchell
King
Gebruiker - Mitchell
Uit: Nederland
Posts: 63

Re: Klachten van de users

Saffier Bloesem schreef:
Sorry voor de dubbele post.

Wanneer ik even naar een andere site in een volgende tab blader of ik ben even drinken pakken uit de keuken, dan ben ik alweer uitgelogd.
Ik heb net voor de derde keer ingelogd en vroeg mij af of het mogelijk is om iets minder snel uitgelogd te worden?

Daarbij probeerde ik te reageren op het Algemene ORPG maatje topic. De eerste keer dat ik een reactie typte, bleek ik dus al uitgelogd te zijn en was ik mijn tekst kwijt. Via Bladeren naar vorige helaas niet terug te halen.
Opnieuw ingelogd en opnieuw getypt. Nu kreeg ik bij het plaatsen van mijn reactie de volgende melding:

An error was encountered
Error: The post table and topic table seem to be out of sync!.

Toen ik terugkeerde bij de topic, leek mijn reactie ondanks de foutmelding toch geplaatst te zijn.

Aanvulling: ik zie dat er bij het zoek Algemene ORPG maatje topic nu een tweede pagina bij is gekomen die deze error-melding nog toont.
Dit zou nu allemaal opgelost moeten zijn. Sorry voor het late antwoord.

Laatst bewerkt door Mitchell (22-10-2015 16:22)


Administrator - RPG Realm

#29 22-11-2016 21:36

Gebruiker is offlineBlack
Lid
Gebruiker - Black
Posts: 7

Re: Klachten van de users

Er staat een klein spelfoutje in de wijzigingen voor het profiel: Abonneer automatisch op iedere topic waarin je reageerd. Hopelijk staat dit hier goed.

I keep hitting the spacebar, but I am still on earth.

#30 04-07-2017 00:25

Gebruiker is offlineMitchell
King
Gebruiker - Mitchell
Uit: Nederland
Posts: 63

Re: Klachten van de users

Black schreef:
Er staat een klein spelfoutje in de wijzigingen voor het profiel: Abonneer automatisch op iedere topic waarin je reageerd. Hopelijk staat dit hier goed.

Na een lange tijd alsnog opgelost. big_smile

Administrator - RPG Realm